Interpretare vise cu Barbat


     Barbat vazut in vis, semn rau este: tot ceea ce-ti doresti nu se va indeplini deocamdata. A vedea un barbat în visul tău denotă aspect al tau care este asertiv, rational, agresiv, și / sau competitiv. Poate că va trebui să incluzi aceste aspecte în propriul sine. Dacă barbatul iti este cunoscut, atunci visul ar putea să reflecte sentimentele și preocupările pe care le ai despre el. Daca esti femeie și visezi ca te afli în brațele unui barbat, atunci se sugerează că accepti și întâmpini personalitatea ta mai puternică si asertiva. Se pot evidenția, de asemenea, dorintele tale de a fi într-o relație și imaginea de om ideal. A vedea un barbat batran în visul tău reprezintă înțelepciune sau iertare. Bătrânul poate fi o figură arhetipala, care oferă îndrumare la unele probleme de zi cu zi.
      Simbolul barbatului in vise are o interpretare simpla, reprezinta dorintele tale intr-o relatie, sentimentele si temerile fata de partea masculina din viata ta.
   Daca esti o femeie si te visezi in bratele unui barbat se interpreteaza ca iti accepti personalitatea, ca esti puternica, dar poate simboliza dorinta de a gasi barbatul ideal, chiar daca esti intr-o relatie.
   Un barbat batran in vis reprezinta intelepciunea si iertarea, este o imagine care iti ofera o rezolvare a problemelor zilnice. Un barbat tanar ( baiat ) este un semn al unui dusman, mai ales daca este o persoana cunoscuta. O femeie care viseaza un barbat tanar pe care il urmeaza, va avea parte de o disputa si poate suferi pierderi majore.
   Visele cu barbati tineri sunt deseori o interpretare a incapatanarii, nesupunerii, problemelor cu parintii sau la scoala, in general un sentiment de nesupunere poate genera acest tip de vise.

Dictionar de viseAlege prima litera a simbolului din vis