Interpretare vise cu Nastere


      Visul in care esti gravida simbolizeaza aspecte din viata ta care se dezvolta si cresc, o idee noua, un proiect sau un nou scop in viata. De asemenea o alta interpretare se refera la responsabilitatile de care iti este teama ca nu le poti indeplini.
      Daca esti gravida si ai acest tip de vis, reprezinta o anxietate privind sarcina, temerile tale privind sanatatea nou-nascutului. Visul in care dai nastere unei creaturi sau animal nu sunt prevestitoare de rau.
      Visul in care nasti este o prevestire a unui eveniment major in viata ta, dar nu are conotatii negative. Nasterea de gemeni in vis are interpretare psihologica a ideilor conflictuale ce te framanta. Nasterea unui copil mort in vis reprezinta teama personala de a avea un copil sau probleme fizice in a ramane gravida.
     Dacă visezi că dai naștere unei creaturi non-umană visul semnifică anxietate, frica copleșitoare (și nefondată), pentru starea de sănătate a copilului tău. Ești prea îngrijorata de faptul că copilul tău poate avea defecte din naştere. Acest tip de vis este comun la femeile însărcinate în al doilea trimestru. Dacă nu eşti însărcinată, atunci visul se referă la frica pentru rezultatul unei decizii sau a unui proiect. Încerci să depășeşti dificultățile din viața ta și să obţii o dezvoltare interioară. În special, dacă visezi că dai naștere la un monstru, visul simbolizează faptul că energia creatoare a ta nu s-a deschis, nu a înflorit în exprimare. Este posibil să ai o oarecare ezitare în eliberarea acestui "monstru" de teamă că alții te vor judeca sau că nu vor accepta idealurile tale.
Dacă visezi că mama moare în timpul nașterii visul reprezintă transformarea. Visul reprezinta finalul unui singur lucru (moartea) și începutul unui alt lucru (nașterea). Ai putea face modificări în viața ta sau să scapi de vechile tale obiceiuri și stări. Dacă visezi că un copil moare în timpul naşterii visul sugerează că ai dificultăți în a rămâne însărcinată. Visul poate reflecta, de asemenea, anxietatea despre îngrijirea unui copil. De vei visa o nastere grea, inima rea, durere, pierdere vei avea; nastere usoara, fara probleme - noroc si ucurie inseamna; daca o femeie necasatorita va visa ca naste un copil, semn rau este; o femeie casatorita de va visa ca naste un copil, semne bune se arata.

Dictionar de viseAlege prima litera a simbolului din vis