Home†††††††† Generalitati vise††††† † Interpretarea viselor ††††††Sigmund FREUD†††††††Somnul si stresul††††††† Secretele somnului†††††††††Horoscop†††††Link-uri
 
LITERA VISELOR

A †† †M
B †† †N
C †† †O
D †† †P
E †† †R
F †† †S
G †† †T
H †† †U
I †† †V
L †† ††

††


†† † † †† † †† †

†† † † † † † † Interpretarea viselor - Caine

† †† † † † † †† † † †† † † † † †† † † †Daca vedeti un caine in vis se interpreteaza ca intuitie, loialitate, generozitate, de protectie, si fidelitate. Visul cu caine sugereaza ca valorile tale puternice si bunele intentii iti vor permite sa mergi inainte in lume, si iti va aduce succes.
Cainele poate reprezenta de asemenea o persoana Ón viata ta care prezinta aceste calitati de mai sus. Alternativ, un caine in visul tau indica o abilitate pe care ai ignorat-o sau uitat-o.
In cazul in care cainele este rau sau maraie periculos se interpreteaza ca un conflict interior sau o temere de sine. Aceasta poate indica de asemenea tradare si neincredere in fortele proprii.
In cazul Ón care cainele este mort sau pe moarte, interpretarea visului Ónseamna o pierdere a unui prieten bun sau o deteriorare de instinctelor tale.
Cand visezi ca te musca un caine de picior se interpreteaza ca ti-ai pierdut abilitatea de a echilibra anumite aspecte ale vietii tale. Ai putea fi ezitant intr-o situatie noua sau nu ai o dorinta de a merge mai departe cu obiectivele tale. Alternativ, cainele se interpreteaza ca loialitate.
Daca visezi un caine care isi alearga coada sau se invarte in jurul tau, se poate interpreta ca petreceti prea mult timp cu o activitate lipsita de sens, munca nerasplatita corespunzator.

.

Interpretarea viselor - e-mail : webmaster@interpretare-vise.ro  
††††
††