Home         Generalitati vise        Interpretarea viselor         Sigmund FREUD        Somnul si stresul        Secretele somnului         Horoscop       Link-uri
 
LITERA VISELOR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L      

     


                

               Interpretarea viselor - Cal

                                       Daca ati vazut un cal in vis acesta se interpreteaza ca puterea, forta, rezistenta, virilitatea. Aceasta reprezinta, de asemenea, o energie puternica, fizica. Visul cu cal poate fi interpretat de asemenea ca un joc de cuvinte in jurul cal - calarie. Alternativ, daca vedeti un cal īn vis se poate interpreta ca aveti nevoie sa fiti mai putin arogant.

Daca visati un cal negru sau de culoare īnchisa se poate interpreta ca mister, salbaticie, si necunoscut. Sunteti pe cale de a lua o decizie riscanta intr-o situatie necunoscuta. Aceasta se poate referi chiar la fortele oculte. Īn cazul īn care calul este alb, atunci aceasta se interpreteaza ca puritate, prosperitate si averi bune.
Daca visezi ca esti urmarit de un cal alb, poate fi un joc de cuvinte, nimic periculos.
Daca visezi ca esti calare pe un cal se interpreteaza ca te afli īntr-o pozitie inalta sau o pozitie de putere. Alternativ, se interpreteaza faptul ca vei avea succes prin mijloace ascunse, prin lipsa de integritate.
Daca esti calare pe un cal care este de sub control, atunci se interpreteaza ca esti purtat de pasiunile tale.
Daca visezi un cal mort se poate interpreta ca ceva in viata ta ce ti-a oferit putere acum a disparut, acest lucru se poate referi la o relatie sau situatie financiara.

Interpretarea viselor - e-mail : webmaster@interpretare-vise.ro