Interpretare vise cu I

Simbolurile in culoarea albastra sunt link catre interpretarea viselor in detaliu, cu toate variantele viselor explicate


ÎMBATRÂNI: (persoana mai batrâna decât în realitate sau sentiment de îmbatrânire rapida) nevoie de maturizare, oboseala, extenuare, pierderea energiei.
ÎMBRACA: vezi haine; autoprotectie, încercare de a te pazi de atacuri, crearea unei imagini în fata celorlalti în functie de aspectul hainei.
ÎMPACARE: nevoia de acceptare a unor conditii, linistire a unei situatii tensionate, stress.
ÎMPOTMOLI: blocaj, piedici, lipsa de inspiratie, lipsa unor solutii, incapacitatea de a continua o actiune, lipsa de curaj si initiativa, delasare, neimplicare.
ÎMPRUMUTA: (cuiva) altruism, sprijin, sfaturi, întelegere, compasiune, generozitate; (de la cineva) nevoia de a primi sprijin, nevoie de compasiune; (cerând un împrumut) esti blocat într-o situatie dificila, esti dezorientat si ai nevoie de un sfat; situatia devine descurajanta pentru tine, de aceea e nevoie sa apelezi la o persoana cu mai multa experienta care te poate ajuta în rezolvarea problemei. interpretare vise
ÎMPUSCA: (pe cineva) emotii puternice negative, tentativa de a face rau cuiva, ranire, agresivitate, ura, bârfe, critica excesiva; (fiind împuscat) surprize neplacute, evenimente neasteptate socante, care te iau pe nepregatite, vesti incredibile, teama de a fi supus tu bârfelor, criticilor excesive, agresivitatii. interpretare vise
ÎNTEPATURA: critica, evidentiere a unei situatii importante, avertisment.


ÎNALT: superioritate, avantaj, atuuri în fata altora, sanse în plus de a câstiga într-o confruntare, încredere în fortele proprii, sperante, optimism, evolutie.
ÎNCALTAMINTE: pregatire pentru o activitate sau actiune de lunga durata, autoprotectie, încercare de a te pazi de esecuri; vezi sandale, bocanc, pantofi etc.
ÎNCEPUT: (de drum, de perioada, de situatie, de activitate etc) rabdare, nevoie de a nu grabi lucrurile, situatie înca neclara, alternative, nevoia de a acumula mai multa experienta, lipsa de maturitate.
ÎNCHIDE: neimplicare, lipsa de actiune si initiativa, indiferenta, nepasare, lipsa de entuziasm, finalizare, rigiditate, egoism, încapatânare, teama de schimbare. interpretare vise
ÎNCHIS: nesinceritate, neacceptare, lipsa de receptivitate, lipsa deschiderii spre nou, indisponibilitate, caracter misterios, lipsa de amabilitate sau sociabilitate, rigiditate, egoism, frica, anxietate, prudenta excesiva, manie.
ÎNCHISOARE: pedeapsa de pe urma unei greseli, avertisment, teama de a gresi, sentiment de culpabilitate, de vinovatie, incapacitatea de a actiona, libertati limitate, incapacitate de exprimare, incapacitatea de a te face înteles, complexe, mari frustrari, sentimentul ca esti prins într-o capcana.
ÎNDRAGOSTIT: (tu esti) dorinta de implicare, de angajare sentimentala; (altul de tine) dorinta de acceptare, de afectiune; (la prima vedere) vulnerabilitate sentimentala.
ÎNEC: (înecându-te tu sau altul) sentimente sau trairi coplesitoare, incapacitate de a face fata emotiilor, emotivitate, criza, timiditate, stress, teama, oboseala psihica, risc de esec; (salvare de la înec) odihna, calmare, linistire dupa o perioada plina de emotii, rupere de orice probleme, indiferenta; (înecat cu un os) piedici minore, dar periculoase.
ÎNFLORI: creativitate, speranta, rezultate favorabile, reusita, progres, entuziasm, vitalitate, sanatate.
ÎNGER: (în alb) nevoie de protectie, de compasiune, incapacitatea de a te descurca singur, asteptarea unui sprijin, dorinta de a fi acceptat într-o problema importanta, necesitatea descoperirii adevarului, puritate, inocenta, inspiratie si energie creatoare; (în negru) mare pericol, esec major, situatie foarte riscanta, avertisment, blestem, vina majora, teama de pedeapsa.


ÎNGHETA: constrângeri, anxietate, deruta sentimentala, stress, teama de respingere sau de eroare, deruta, stare de confuzie, rezerva, rezistenta, economie, stagnare, asteptare, rigiditate, pasivitate.
ÎNJUNGHIA: (pe cineva) emotii puternice negative, tentativa de a face rau cuiva, ranire, agresivitate, ura, bârfe, critica excesiva; (fiind înjunghiat) surprize neplacute, evenimente neasteptate socante, care te iau pe nepregatite, vesti incredibile, teama de a fi supus tu bârfelor, criticilor excesive, agresivitatii.
ÎNMORMÂNTARE: (a unui om mort sau a unui obiect) final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea la situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile; neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta; (înmormântarea unei persoane vii) mare zbucium interior, risc de greseli capitale, suferinta, nevoia de uitare, amintiri dureroase, abandonarea sau finalizarea brusca a unor situatii în desfasurare.
ÎNOT: (stiind sa înoti sau cu sentiment de placere) libertate, dorinte puternice, emotii intense, disponibilitate, pasiune, afectivitate puternica; (nestiind sa înoti sau cu sentiment de teama sau neplacere) teama de dragoste, stress, vulnerabilitate emotionala, labilitate psihica, obsesii, complexe; (învatând sa înoti) curajul sau dorinta de a te confrunta cu o problema stresanta, nevoia de a-ti depasi complexele sau emotivitatea.
ÎNTÂLNIRE: aparitia unor noi aspecte sau evenimente, schimbari, nevoia de a înfrunta direct o situatie; (cu o femeie) situatia poate fi mai mult la nivel emotional sau psihic; (cu un copil sau cu sotia/sotul) situatia poate fi legata de implicare, angajamente, promisiuni, responsabilitati, relatii; (cu un barbat) situatia poate fi mai mult la nivel fizic, legata de activitate, munca, profesie, curajul de a înfrunta direct pericolul; (cu mai multe persoane) situatia este complexa si dificila, cu multiple variante de abordare; (cu iubitul/iubita) asteptare, placere, satisfactie, dorinte, pasiune, optimism; (prima întâlnire) emotivitate, mari sperante, situatii imprevizibile, aspecte necunoscute; (cu un necunoscut) situatia este înca incerta, derutanta, cu posibilitatea aparitiei de noutati, nevoie de prudenta; (cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o de multa vreme) vesti neasteptate, schimbari, amintiri stârnite; (întârziind la întâlnire) teama de schimbare, fuga de confruntare, eschivare.interpretare vise
ÎNTOARCE: (cu spatele) indiferenta, refuz, neimplicare, neacceptare, situatii care nu te intereseaza, atitudine negativa, schimbare în rau; (cu fata) receptivitate, deschidere, acceptare, sinceritate, aprobare, atitudine pozitiva, schimbare în bine; (pe o parte) incertitudine, nesiguranta, deruta, neîncredere, alternative multiple; (catre stânga) schimbare în rau; (catre dreapta) schimbare în bine; (din drum) ghinion, posibilitate de shcimbare în rau; (acasa sau de unde ai plecat) sentiment de repetabilitate, teama de schimbare sau de nou, dorinta de a întâlni numai situatii sau aspecte deja cunoscute, dorinta de satisfacerea nevoilor esentiale, încredere numai în fortele proprii, cautarea sigurantei.


ÎNTREBA: (ti se pune o întrebare) sentimentul ca esti supus unor probe sau esti urmarit; (punînd o întrebare cuiva sau semn de întrebare) nesiguranta, cautarea unui sprijin, deruta; (întrebare la care nu se primeste raspuns) situatii imprevizibile, aspecte necunoscute; (raspunzând la o întrebare) vezi a raspunde.
ÎNTUNERIC: teama de necunoscut, aspecte nebanuite ale unei probleme, nu stii încotro te îndrepti sau încotro s-o apuci, sentiment de cumpana, posibilitati de schimbare, teama, nesiguranta, neîncredere, mister, riscuri, pericole ascunse, simbolul subconstientului tau; (orbecaind prin întuneric) dorinta de a gasi o solutie cu orice pret, speranta în rezultate favorabile, curajul de a înfrunta pericolul, deruta, dorinta de schimbare. interpretare vise
ÎNVIERE: capatarea de noi sperante, optimism, ameliorare a unei situatii dificile, reînceperea unei situatii ce parea moarta, potential sau energie nefolosita, un nou început.


Iad : Vis inspaimantator, dar care face trimiteri mai ales la starea ta sufleteasca. Esti tulburat in suflet si vei avea si niste pagube. Se spune ca in viata ta va avea loc o schimbare. Nu e sigur daca aceasta schimbare va fi in bine. A visa la iad sugerează că suferi din cauza unei situații ... "
Iarba : Cel mai bun vis este acela cu iarba verde, care prevesteste sanatate si momente de viata foarte bune. De te visezi taind iarba, preocupari adanci, framantari vei avea privind situatia ta - iti cam dau tarcoale necazurile, ai niste incertitudini privind viitorul tau. Iarba uscata, ofilita sau chiar ... "
Iarna : De vei visa o iarna cu zapada multa, anul va fi bogat, cu multe roade si cu vreme echilibrata. Iarna uscata - semn de saracie, de constrangeri ... "
Ibric : Un ibric bine intretinut, curat luna, va fi semn bun. Daca ibricul e pe foc si are cafea sau alta fiertura in el si da in foc, urmeaza necazuri, dificultati, poate si o paguba sau chiar boala. Daca visezi un ibric curat, semn bun este; daca ibricul e pe foc, cu cafea sau cu alta fiertura, si da ... "
Icoana : Vazuta in vis, icoana este semn bun. Ea prevesteste liniste sufleteasca, echilibru in tot ce faci, implinirea celor dorite, mai ales daca icoana e visata intr-un loc sfant. De vei visa icoane mai multe la un loc, o scrisoare vei primi. Icoane foarte multe la un loc inseamna un vis foarte ... "
Icre : Cel care va visa icre negre, va avea o suparare. Icrele rosii vazute in vis prevestesc probleme cu stomacul, un deranj stomacal, poate chiar o intoxicatie alimentara. In general, de te vei visa mancand icre, vei avea parte de controverse, de nemultumiri, de stari tensionate. Icre negre - ... "
Idoli : Cine va visa idoli sau alte figuri ciudate si misterioase sau inspaimantatoare, va avea probleme, neplaceri din partea altor oameni, chestiuni care ... "
Iedera : Ceva sau cineva se va agata de tine si iti va complica viata, vei avea necazuri. Acest vis are si alte explicatii - pozitive de data asta. De exemplu: iedera verde, bogata va prevesti respect din partea celorlalti, onoare si bucurie, iar daca vei visa ca iedera iti acopera casa, apoi casa ta ...

Iepure : De vei visa iepure fugind, un noroc vei avea, dar e posibila si o cearta. Un burlac de va visa ca prinde un iepure, semn e ca insuratoarea e pe-aproape. Un barbat insurat de va visa ca prinde un iepure, mare suparare va avea, s-ar putea sa-si prinda nevasta in relatii intime cu alt barbat. ... "
Iertare : De visezi ca ii ceri cuiva iertare, de umilinta, de jigniri vei avea parte. in schimb, daca visezi ca tu ierti pe cineva, semn e ca tu esti un om de treaba, cu inima buna. Iertare in vis poate insemna si faptul ca esti cam tulburat sufleteste, ca ai niste sentimente de vinovatie si vrei sa te ... "
Iisus : Dacă îl visezi pe Iisus, este o prezicere că cele mai mari dorinţe şi obiective vor fi realizate. Acest vis servește să te consoleze și să te susţină în perioadele de adversitate, greutăți sau luptă. Te va ridica deasupra unei situații dificile sau împrejurare și devii ... "
Imbogatire,bogatie : Vis prevestitor de saracie. De vei visa ca te imbogatesti, in viata reala saracia va da buzna peste tine. Visul mai poate insemna si situatie buna la serviciu, mai ales daca te visezi comportandu-te ca un om bogat. De vei visa ca te imbogatesti, saracie inseamna, e de rau, exact opusul ... "
Imbracaminte,haine : Se zice ca e de bine daca visezi ca te imbraci - mai ales daca te visezi in momentul in care tocmai te-ai imbracat si arati bine, mai exact spus iti place cum arati. Rau este daca hainele pe care le imbraci sunt noi si nu le-ai mai imbracat niciodata. Visul cu haine noi iti poate prevesti niste ... "
Imbratisand,imbratisare : De vei visa ca iti imbratisezi prietenii, semn bun este, vei fi in relatii bune cu ei. Nici un nor nu-ti ameninta prieteniile. De te imbratiseaza altii pe tine, un cadou vei primi. Prieteni de vei visa ca imbratisezi, rau nu este, relatii bune inseamna. Visul in care esti imbratisat prevesteste ... "
Imigrant : Dacă nu eşti imigrant dar visezi că eşti un imigrant sau cineva este un imigrant, visul sugerează că recunoști un aspect propriu neexprimat. Dacă ajuţi un imigrant ilegal în visul tău, atunci înseamnă acceptare. Alternativ, visul poate reflecta experiența reală ca imigrant. Sau se ... "
Impachetat,pachet : De vei visa ca impachetezi, ca faci bagaje, ca umpli geamantane, o calatorie vei face. Sa visezi ca impachetezi lucruri semnifică schimbări mari care urmeaza pentru tine. Pui deoparte probleme din trecut sau lasi in urma relații vechi. Alternativ, visul reprezintă greutatile care te ... "
Imparat : Visele cu imparat si imparateasa pot fi considerate ca prevestitoare de bine. Se spune ca daca vei visa un cap incoronat - un imparat sau un rege - vei avea castiguri banesti. Mai mult decat atat, visul cu imparat sau rege iti va prevesti faptul ca te vei bucura de consideratia celor din jur. ... "
Impartasanie : A visa despre impartasanie simbolizează conflictul tau cu lumea materială și lumea spirituală. Esti blocat între valorile și sentimentele tale. ... "
Impartind,a_imparti : De vei visa o imparteala de bani, castiguri in bani vei avea, dintr-o afacere, dintr-o combinatie pe care n-o vei face singur. De vei visa ca ... "

Implanturi : Dacă visezi că îţi pui sau ai implanturi, visul se referă la problemele tale de imagine referitoare la corp. Te simţi nesigur și conștient despre modul în care arăţi. Nu te poţi măsura cu alţii. Alternativ, visul exprimă dorinţa de a fi mai sexi și/sau senzual. Visul poate reflecta ... "
Imprumutand,imprumut : Cel care se va visa luand cu imprumut produse sau bunuri, o mare paguba va avea. De vei visa ca faci un imprumut in bani, paguba in dragoste inseamna, probabil vei fi tradat, onoarea ta va fi afectata. Dacă visezi că dai cu împrumut bani, visul reprezintă obligațiile altora faţă de tine. ... "
Impungand,a_impunge : Cu acul de te vei impunge, in vis, vei avea un conflict cu o persoana care lucreaza in domeniul croitoriei, al confectiilor de haine. De visezi ca ... "
Impuscatura : Se zice ca de vei auzi o impuscatura, in vis, o veste vei primi, de obicei neplacuta. De te vei visa tragand cu pusca, bine iti va fi, te vei bucura de libertate si vei avea si un castig. De vei auzi o impuscatura, semn rau este (uneori se zice ca e vorba despre o veste rea); de vei visa ca tu ... "
In : De vei visa cultura de in, in adunat in snopi sau samanta de in, semn bun este, vei avea o relatie foarte buna, o legatura sentimentala in care vei ajunge departe. Visul prevesteste momente mai putin bune daca te visezi torcand in. Visul acesta prevesteste companie placuta, poate chiar o ... "
Inalt : Dacă visezi că eşti mai înalt decât altcineva visul indică faptul că ai putea privi în jos spre acea persoană. Simţi că eşti deasupra lui sau a ei. Alternativ, visul reprezintă autoritatea și mândria. Dacă visezi că alţii sunt mai înalți decât tine visul sugerează că ai ... "
Inaltand,inaltare : Cine se va visa inaltandu-se la cer, rau ii va fi, va avea probleme cu sanatatea sau va fi implicat intr-un accident. E posibila si o alta intamplare neplacuta. Sa visezi ca esti la o înălțime mare înseamnă că ti-ai atins unul dintre cele mai mari scopuri sau obiective ale tale. Sa visezi ... "
Inamici : Este bine daca visezi ca iti invingi inamicii: vei trai linistit si vei avea bucurii si multumiri. De vei visa ca invingi niste dusmani - de ... "
Inapoi : Sa visezi ca mergi sau te deplasezi înapoi indică faptul că cursul actual al acțiunii poate fi contra-productiv. Indiferent ce cauti in viata, pare sa se departeze de tine. Astfel, s-ar putea simti un sentiment de eșec sau de credință că sunteți în imposibilitatea de a atinge obiectivele ... "
Incaltaminte : In general, visele cu incaltari prevestesc relatii proaste cu cei din jur, controverse, neintelegeri. Se zice ca a visa incaltaminte, suparare ... "
Inchinand,inchinare : Visul este bun numai atunci cand te inchini la icoane. De te vei visa inchinandu-te la stele, vei ajunge in serviciul strainilor. in general, visul acesta te anunta ca vei trece prin situatii neplacute sau printr-un impas. De vei visa un asemenea vis, rau este, adesea; vei munci la straini, daca ... "
Inchis : Iti va merge rau daca te vei visa inchis in puscarie, vei avea probleme aproape la orice pas si te vei si certa. Multi nu vor mai avea incredere in tine si e posibila si o deteriorare a sanatatii. Sa visezi ca o ușă este închisă reprezintă un aspect din viata ta sau o oportunitate, care este ... "
Inchisoare : De vei visa o inchisoare, un loc de detentie, o pierdere vei avea - in domeniul material, poate chiar o pierdere de bani. Dacă visezi că eşti închis, visul sugerează că te simţi prins în capcană sau incapabil să te miști dincolo de un anumit punct. Poate convingerile tale învechite ... "

Incoerent : Dacă visezi că eşti incoerent, visul simbolizează nervozitate extremă sau excitare. Alternativ, visul înseamnă că eşti lipsit de putere sau ... "
Incuietoare : Semn ca ai probleme, ca ai niste dificultati, dar totul se va rezolva daca visezi ca reusesti sa descui incuietoarea. in general, visul cu incuietoare prevesteste niste restrictii in viata ta, niste limitari, niste obligatii sau niste datorii apasatoare. Vis ce prevesteste necazuri; daca visezi ... "
Inec : De vei visa ca te ineci, o primejdie te paste. Cei din jur nu prea te au la inima. De vei visa un inecat, semn e ca trebuie sa te feresti de accidente. Sa visezi ca te îneci indică faptul că te simți copleșit de emoții. Problemele reprimate se pot întoarce să te bântuie. Poate te misti ... "
Inel : Inele multe de vei vedea, in vis, semn bun este - urmeaza o petrecere si poate un castig. Daca aceste inele sunt foarte pretioase, adica sunt din aur sau platina, semn e ca te vei indragosti si vei pune mult, prea mult suflet in aceasta relatie. Inel de fier - vei fi nevoit sa duci la bun sfarsit ... "
Infidelitate : Dacă visezi infidelitate (fie de către tine sau altcineva), visul semnifică problemele de abandon și neglijență într-o relație. Sau te simți limitat emoțional și ai nevoie de o descărcare a sentimentelor tale. Alternativ, un vis de infidelitate indică faptul că te simţi nemultumit de ... "
Inger : Visele cu ingeri au mai multe explicatii. Una dintre ele este foarte dura: daca un om bolnav se va visa inger, semn e ca va muri. in schimb, daca un om sanatos se va visa inger, ii va merge foarte bine, va avansa. O fata necasatorita de se va visa inger, nemaritata va ramane. Cine va visa cum un ... "
Inghetata : Dacă visezi că mănânci înghețată, visul denotă noroc, plăcere, succes în dragoste şi satisfacţie în viaţa ta. Ai nevoie să savurezi momentul și să te bucuri de el. Alternativ, visul poate sugera că ai nevoie să te răcoreşti dar nu lăsa temperamentul să-ţi scape din mână. ... "
Inima : Inima pe care o simti ca bate - vei primi o veste. Inima plina de sange - ai dificultati in relatiile cu cei din jur si te doare faptul ca nu te faci inteles sau nu reusesti tu sa-i intelegi pe ei. Un vis ciudat este acela in care te visezi mancand inima - vei avea o dragoste secreta. Aceasta ... "
Injectie : Dacă visezi că ţi se face o injecţie din motive medicale, visul indică faptul că ai nevoie să te dezvolţi la un nivel superior mental și spiritual. Doreşti să te înalţi emoţional sau ai nevoie de timp să te vindeci. Alternativ, visul poate fi o metaforă că ai nevoie să "injectezi" ... "
Injunghiere : Sa visezi că injunghii pe cineva reprezintă cruzimea ta. Caracterul tau este pus sub semnul întrebării. Sa visezi ca cineva te-a înjunghiat semnifical sentimentele tale de nesiguranță. Se intampla multe lucruri în viața ta în acest moment și crezi că cineva incearca sa-ti vina de ... "
Inmormantare,Ingropaciune : Visul acesta prevesteste tristete. Totusi, daca un burlac va visa o ingropaciune, semn e ca il paste insuratoarea. A visa la propria înmormântare simbolizează un sfarsit pentru o situație sau un aspect al tau. Ti-ai putea reprimarea unele dintre sentimentele tale sau părți din tine. Astfel, ... "
Inot : Un vis cu multe semnificatii. De exemplu, daca visezi ca inoti in apa tulbure, probleme de sanatate vei avea sau niste necazuri sufletesti. in apa de mare, in mare de te vei visa Inotand, un pericol se va tine scai de tine, deci va trebui sa fii foarte atent cum umbli si pe unde umbli in perioada ... "
Insarcinata,Gravida : Sa visezi ca esti insarcinata simbolizează un aspect al tau sau un aspect din viata ta personala, care este în creștere și în curs de dezvoltare. E posibil sa nu fii gata să vorbesti despre asta sau să acționezi. A fi insarcinata in visul tau poate reprezenta, de asemenea, nașterea unei ... "
Insecte : Dacă visezi insecte, visul semnifică obstacole minore, care trebuie depășite. Există mici probleme și supărări care trebuie tratate. Simţi că eşti sub atac. Sau ceva sau cineva poate fi "sâcâitor" sau te bate la cap. Alternativ, insectele simbolizează precizie, vigilență și ... "
Inselata : Sa visezi ca iti înșeli partenerul/partenera, pe soțul/sotia ta, logodnicul/logodnica ta sau alte persoane semnificative sugerează sentimente de vinovăție și auto-trădare. Este posibil să iti fi compromis convingerile tale sau integritatea și / sau pierzi energia și timpul pe lucruri ... "
Insemnare : Vis bun in cazul in care te visezi luand notite, facand insemnari. iti va merge bine in ceea ce priveste castigurile materiale, dar si in privinta ... "
Instrument_muzical : De vei vedea un instrument sau de te vei visa cantand la un instrument, vis bun este, ai prieteni, ai societate, ai companie, te simti bine printre tovarasii si prietenii tai. Instrumentele vazute in vis, nu neaparat muzicale, prevestesc ordine in viata ta, o anumite ritmicitate profitabila pentru ... "
Insula : Dacă visezi că te afli pe o insulă, visul semnifică uşurinţă, relaxare și confort. Visul îţi spune că ai nevoie de o vacanță și să scapi de stresul din viața ta. Este timpul pentru ceva singurătate. Dacă visezi că eşti blocat pe o insulă, visul sugerează că trebuie să ... "
Insulta : Dacă visezi că te insultă cineva, visul indică faptul că te simţi nesigur cu privire la o relație reală sau de o situație. Alternativ, visul sugerează încercarea de a-ţi ascunde adevăratele sentimente. Îţi exprimi furia față de cineva în limitele date de visul tău. Ai nevoie să ... "
Insuratoare : Visul are semnificatie doar atunci cand o femeie tanara sau un barbat tanar viseaza ca se casatoreste cu cineva mult mai in varsta. Prevesteste necazuri sentimentale, probleme sufletesti. Vis prost de visezi ca te insori cu o femeie batrana, vei avea probleme sufletesti. Visul nu are nicio ... "
Intalnire : Visul acesta poate prevesti conflicte, controverse, mai ales daca visezi ca te intalnesti cu oameni care-ti sunt prieteni. Sa visezi ca esti la o intalnire reprezintă nevoia de auto-descoperire. Ajungi sa cunoaști unele aspecte ascunse din tine și sa-ti recunosti talentele ascunse. Alternativ, ... "
Intersectie,Rascruce : Sa visezi ca esti la o răscruce de drumuri simbolizează o decizie importantă pe care trebuie sa o iei. Ai ajuns la un punct în viața ta în care ai mai multe opțiuni pe care trebuie să le analizezi, sa le cantaresti. Fiecare opțiune te va conduce la o altă destinație sau obiectiv. Pe de ... "
Intestine : Dacă visezi intestine, visul înseamnă compasiune. Imaginea este analogă cu răsucirea și întoarcerea la viață. Visul poate fi, de asemenea, o metaforă pentru curajul și determinarea ta. Dacă visezi intestinele tale sau ale alcuiva visul sugerează disperare și lipsă de speranță. ... "
Intinerire,tineri : Frumos este visul in care intineresti. Vei avea parte de viata lunga si te vei simti bine din punct de vedere trupesc si sufletesc. E ca si cum ai ... "
Intrebare : De vei visa cum cineva iti pune intrebari, iar tu nu poti da raspunsurile potrivite, semn e ca te vei confrunta cu niste dificultati, cu niste piedici. in cazul in care vei reusi sa raspunzi la intrebari, vei reusi sa depasesti dificultatile. De vei visa ca cineva iti pune intrebari, niste ... "
Intuneric : Vazut in vis, intunericul inseamna primejdii nevazute, nestiute, care iti dau tarcoale. Daca dupa intuneric urmeaza lumina, semn e ca ai depasit sau vei depasi pericolele. in general, visul cu intuneric prevesteste dificultati pentru viata ta. Sa visezi ca întunericul vine peste tine înseamnă ... "
Inundatie : Vis nu prea bun, vei avea o paguba. Cu cat inundatia va fi mai mare, cu atat si paguba va fi mai mare. Sa visezi ca esti intr-o inundatie reprezintă nevoia ta de a elibera unele dorințe sexuale. Daca inundatia face ravagii, atunci ea reprezintă probleme emotionale si tensiunile tale. Emoțiile ... "
Invatatura : Cine se va visa invatand, de mult bine va avea parte, viitorul va fi de partea lui. Dacă visezi că înveţi ceva, visul semnifică căutarea ta continuă în dobândirea de cunoștințe. Eşti în căutarea unei cunoașteri profunde și a unei înțelegeri mai profunde. Dacă visezi că esti ... "
Invidie : Dacă visezi că eşti invidios pe alții visul reprezintă sentimente din viaţa reală, care s-au transferat în starea de vis. Visul poate să-ţi spună despre sentimentele subconștiente față de acea persoană. Dacă visezi că eşti invidiat de alții visul indică faptul că te ... "
Inviere : Semn rau. Semnificatia visului cu inviere este exact opusul, adica moartea. Se zice ca visul cu inviere ar putea insemna, in cel mai bun caz, ... "
Izmene,indispensabili : Cine va visa ca-si pierde izmenele, o rusine va pati. De vei visa ca faci reparatii la o pereche de izmene, semn este ca in perioada urmatoare nu prea vei avea spor in ceea ce ti-ai propus sa faci. Izmene de imbraci, in vis - vei avansa in planurile tale. Reparand izmene de te vei visa, semn e ... "
Izvor : Vis minunat ce prevesteste bogatie si sanatate. Apa rece de bei dintr-un izvor, semn este ca bei apa vietii, deci viata lunga vei avea. Izvor trecand peste o pajiste inverzita si insorita - viata ta va fi plina de bucurii, reusite si lucruri placute. Izvor ce iese de sub casa ta - casa ta va fi ...

Interpretarea viselorAlege prima litera a simbolului din vis