Interpretare vise cu J

Simbolurile in culoarea albastra sunt link catre interpretarea viselor in detaliu, cu toate variantele viselor explicate


JALUZELE: teama de a privi în fata realitatea, încercarea de a crea o lume imaginara, fuga de realitate, izolare, neîncredere, singuratate, retragere, refugiu, nevoie de intimitate sau meditatie.
JOBEN: secrete, talente ascunse, nevoia de a face impresie buna într-o situatie importanta, nevoie de rafinament, eleganta, prestanta într-o confruntare majora, romantism.
JOC: (de noroc) risc de pierderi, întâmplare, aventura, investitii nesigure, afaceri neclare, avertisment cu privire la cheltuieli, nevoia de a te lasa în voia sortii, sentimentul ca nu poti schimba cu nimic lucrurile, acceptarea hazardului si riscului, aventura, lipsa oricarui (auto)control; (de copil) dorinta de a atinge un tel, dar din care îti lipsesc mijloacele sau experienta de a-ti atinge scopul.


JOS / ÎN JOS: inferioritate, dezavantaj, lipsa unor atuuri în fata altora, sanse în minus de a câstiga într-o confruntare, neîncredere în fortele proprii, sperante pierdute, pesimism, regres.interpretare vise
JUDECATOR: propria ta constiinta, decizii importante, nevoia de a chibzui îndelung, nevoie de întelepciune, a ta sau a altuia cu mai multa experienta, maturitate, risc sau teama de a gresi, teama de pedeapsa.interpretare vise
JURA / JURAMÂNT: angajamente, promisiuni ce trebuie respectate, loialitate, fidelitate, credinta. interpretare vise
KAKI: restrictii, disciplina impusa, libertate limitata, supunere, umilinta, acceptarea unei pozitii inferioare, de subaltern, acceptând comanda altora.
KILOGRAM: greutati, probleme, dificultati; suflet greu, apasare, suprasolicitare, stress.Jale : Mici conflicte, mici suparari, neplaceri care-ti vor tulbura existenta zilnica. ti se recomanda sa nu le iei in seama. Conflicte, suparari, unele ... "
Jar : De vei visa jeratic, semn e ca te paste un pericol. Visul mai poate insemna si faptul ca inima ta ar putea fi incinsa de o noua dragoste. Daca te atingi cumva de jar si, fireste, te si arzi, prevestire de bine inseamna, iti va merge bine in tot ce faci. Visul cu jeratic este semn ca te paste un ... "
Jeleu : Dacă visezi că mănânci jeleu, înseamnă înţelegerea unei situaţii care aproape te-a surprins. Visul poate fi o metaforă pentru ceva ce ... "
Jertfa : Visul in care jertfesti ceva este socotit ca fiind prevestitor de bine. Aparand foarte rar, visul cu jertfa inseamna bucurii. De vei visa ca ... "
Joc : De vei visa ca te prinzi in joc si esti necasatorit, s-ar putea sa-ti vina vremea sa te casatoresti. in cazul in care visezi ca te joci si glumesti cu partenerul tau de viata, semn rau este, veti avea un conflict pe probleme de bunuri materiale. De vei visa ca te joci cu mingea, vei avea o stare ... "
Jucarie : Cel care va visa jucarii, framantari sufletesti va avea. S-ar putea sa fie niste probleme sentimentale, niste deceptii. in cazul in care visezi ca te joci tu cu jucarii, bine nu iti va fi, vei avea conflicte cu persoane apropiate. Visul cu jucarii, mai ales daca sunt multe in jurul tau, de exemplu ... "
Judecator : Vis rau pentru fete. Cea care va visa un asemenea personaj, nemaritata ar putea ramane. in general, visul acesta prevesteste un drum la tribunal, un posibil proces pornit de la vorbe grele. Dacă visezi un judecător, visul indică sentimente de vinovăție. Ți-e frică să nu fii prins. Visul ... "
Jug : Esti in puterea, esti sub influenta altora. E timpul sa te eliberezi. De vei visa boi pusi la jug, semn e ca muncesti prea mult si cu folos putin. ...

Jumatate : Sa visezi despre o jumătate dintr-un lucru indică faptul că ceva din viața de veghe este incomplet sau nerezolvat. Se poate de asemenea indica faptul că iti recunosti doar parțial sentimentele tale. Tu sau altcineva te limiteaza sau te restricționeaza. Alternativ, visul sugereaza ca trebuie ... "
Jungla : Visul cu jungla, mai ales daca sunt liane multe, nu e bun. Prevesteste piedici in viata ta. Va fi bine numai daca vei reusi sa strabati jungla si sa iesi la lumina, dar un semn neplacut tot ramane - orice vei avea de facut in viata de zi cu zi, se va infaptui cu mari eforturi. Dacă visezi că ... "
Juriu : Orice juriu vazut in vis prevesteste de bine, viata ta este protejata si analizata sau judecata cu intelepciune si dreptate. Nu e bine daca visezi ca si tu faci parte din juriu - in viata de zi cu zi vei face gafe si vei starni dezaprobarea celor din jur. Dacă visezi un juriu, visul sugerează ...

Interpretarea viselorAlege prima litera a simbolului din vis